Caf 518
2014.02.10
|
|
0 0
8122
|
Elnézést hogy közbevágok, de látva itt a dolgok alakulását nekem lenne egy vonalhálózat kiegészítő tervem, mert itt nagy változás mint látjuk nem volt, én azt hittem egyébként március 1-től éjszakai járatok is lesznek nem tudom miért, de evidensnek tartottam volna.
11 A 11-es szerintem kicsit kevés lesz a Hétvezér utcára én visszaállítanám a 11Y-onos vagy a 41Y-ost befordítanám a Hétvezérre és körjáratba visszajönne a Lahneren így nem csak egy csökevény lenne hanem járhatna egésznap, és hétvégén is. 12 Visszaállítanám a régi útvonalát és csak a gyógyszergyárig közlekedne és visszafele pedig a Pallagi-Nagyerdei krt. útvonalon. 19 A 19-eshez nem nyúltak ez a Júlia telepi keringőparádé nem jó, én létrehoznék egy új járatot 29-es néven ami a Júlia telep és a Jégcsarnok között közlekedne, oda vissza a Piac utca-Miklós utca útvonalon még a 19-est oda vissza a Széchenyi-Külsővásár tér – Szoboszlai vonalon közlekedtetném. 23 A 23-ast visszapakolnám a Nyugati-ipari parkig a régi útvonalán volt a legnagyobb kihasználtsága és lenne valami normális kiszámítható járat a 33-33E párosítás helyett. 22-24 15 percenként járhatna és szólóbuszokkal a sűrítés után mert gyanítom a csuklósok jelentős részét erre pakolják majd rá és a Doberdó utcát feltétlenül érinteniük kellene. 22Y,24Y vs 26 Térjen vissza a 26-os de ne úgy ahogyan régen, az Egyetem téren kanyarodjon el a Dóczy felé majd Móricz Zsigmond és Gyógyszergyár vissza ugyanez. 25-25Y vs 125-125Y Jól érezték, hogy a 45-össel gond van én a 45-öst meghosszabbítottam volna a Zúzmara utcáig hogy még több embert tudjon szolgálni és így nem sorvadna. Józsai buszok: Na itt a régi rendszer volt a megfelelő amíg a 28-as létezett, hétvégén emlékezzünk csak a Doberdóig ment mindenki senki nem szólalt meg, most pedig több hírportálon láttam, hogy néhányan nehezményezik a józsai buszokról való átszállást. Én személy szerint a 4-es troli vezetékét hosszabbítanám meg a Doberdóig így a régi 28-as élne és a józsai buszokat pedig a Doberdóig közlekedtetném. 14-44 44-es a Mikepércsi úton menjen a Myboxig ott végállomás, a 14-es pedig a Szávay Gyula utcán menjen végig oda vissza szintén a Myboxnál legyen végállomása. 49* Szikigyakor régóta szeretne bekapcsolódni a debreceni tömegközlekedésbe, ha már Haláp és Bánk is kapott számozott buszt akkor ez a térség miért ne ? 49-es busz Nagyállomás- Piac utca-Kossuth utca – Faraktár utca /majd ahogy átadják a Lidl-t/ Mák utca – Kincseshegy utca – Kurucz utca – Budai Nagy Antal utca – Sámsoni út – Külső Sámsoni út /Szikigyakor/ 5-ös troli: Az állomás irányába is be kellene vinni a trolit a Dobozi Lakótelepre és az Arad utcán majd Faraktáron visszatérni a Hajnal utcára. |
|