Pár adat ami biztos:)
Előre szólók nem akarok belemenni hidraulikus dolgok tanácsadásába/nem is fogok
Drága dolgok ha valami +nem sikerül akkor meg ez mondta
1.Na 35cm3 szivattyú vill felvétele 180 báron 7,5kw 1440ford motornál 3x18-19A,ne menjünk bele hogy a 7,5kw motor 3x16a működik,amíg elroppantja a fát bírja a 20 ampert is pár másodperec alatt nem fog leégni
2.nekünk/mi hasítónkon 71cm3 szivattyú van 52+19cm3 tandembe,ugyanúgy 7,5kw-os motorral,mint látjuk ugyanaz teljel 1,5x gyorsabb a hasítónk mint előző +oldásnál,nagy szivattyú 30-40bárra van állítva eléri nyomást ő lehatárol csak kicsi nyom tovább ahogy +roppan fa újra dolgozik nagy szivattyú is,hasító gyorsítására 1 fajta +oldása, drága mert 2 szivattyú kell hozzá,nagy átfolyású vezérlőtömb,vastag keresztmetszetű csövek
3van olyan munkahenger amiben rugó segíti visszamenetet ezért gyors,írják pl előre 4-6cm vissza 15-20cm/s járatási idő
4van olyan ami dupla csöves munkahenger,nem tudom mi a szakszerű neve,ezekkel szokták hülyíteni a népet 20-30 tonnákat tud,végül is igaz is csak azt nem írják oda hogy csak 20-30cm-en tudja utána már nem,csak ilyen 8 tonnákat 30cm után már csak a kicsi dugattyú dolgozik,viszont gyors,meg nagyon drága
Kevés ilyen szart láttál ezért nem tudod hogy kell/lehet gyors/erős hasítót készíteni:)
Azért ne mond hogy nem segítek,nem tudom honnan veszed a szivattyúhoz való telj adatokat
5,5kw 1440ford motor 20cm3 szivattyúval 180 báron 11 amper lakatfogóval mérve
Még 1 adat miénkről előremenet sebessége 11,5cm/másodperc ma néztem,ja miénken csak 960ford/min motor van:)
Még 1 nagyon fontos csövek/vezérlőtömb keresztmetszetére figyelni