rolimester
2014.02.04
|
|
0 0
6382
|
Szerbusztok,kb 1 éve van meg a 607-m de már 3 honapja nem bir vele senki. Ugy kezdödött hogy elment belöle az erö mintha nem ment volna 1 vagy 2 henger a hangja is tompább lett. Elvittem a márkaszervizbe és azt mondták 1 hét vizsgálgatás után hogy porlaszto hiba. Hozattam bele 3 bontott porlasztot egy pedig fel lett ujjitva és ezek lettek bele rakva. Mire elinditották,állitásuk szerint utána csattogott valami a motornál ezért gyorsan le állitoták meg hogy kell bele egy uj aksi mivel a régi már a töltést sem veszi. Odamentem a szervizbe hogy meghalgassam ezt a csattogást vittem uj aksit is de akkor már nem indult el az auto,hozzá teszem elötte én nem hallottam csattogo hangot,mondták hogy valoszinüleg ö szerintük van egy lánc a vezérlésnél és azt kellene kicsrélni ami munkadijjal eggyütt 100000 ft. Mondtam nekik inkább hagyják az autot elviszem máshova. Beszéltem egy másik szervizzel,ök azt mondták hogy valoszinöleg inkább valamelyik bontott porlaszto lehet a rossz azért csattog,elvittem hozzájuk az autot de akkor meg nem vett fel áramot az auto,se gyujtás semmi,igy elvittem elektromos szerelöhöz aki nem találta a problémát,de ugy megtudta gyorsan oldani a problémát hogy az aksi pozitiv részéröl egy vezetéket le kötött a biztositékokhoz és ugy lett gyujtás igy legalább már lehetett tovább vizsgálni az autot mi lehet a probléma,vissza vittem a szervizbe hogy már van gyujtás és igy már megtudják nézni mi lehet a gond meg rá tudják rakni gépre is. Jelen állás szerint a motor teker de nem indul el,egyet pöffenig de ennyi,rá tették számitogépre de az nem mutat semmit,állitolag nem ad le semmi adatot hogy megvan e a kellö fordulat stb.. Holnap megyek érte a szervizbe és viszem elektromossági szerlehöz hogy probálja gépre rakni meg át nézni mi lehet a gond. Ha volt hasonlo probléma irjatok vagy valami hozzászolás merre lenne érdemes elindulni. amugy 2.2 hdi 2000 évjárat
kösssz elöre is |
|