Tudom, hogy a Zte zalai, de a vasiak (MTE) elleni "rangadó" gondoltam, amikor írtam, csak már lusta voltam javítani, mert gondoltam úgyis, aki olvassa rá érti.
Nem keveredtél bele érthető és világos, bár szerintem a 4 csapat 13-9-el nem fog végezni, mert a Sopronnak és a Kecskemétnek a hazaiak mellett idegenben is verhető ellenfelei vannak és több győzelmük lesz 13-nál ha jósolgatnom kellene előre.
A Nyír1 ellen utoljára, talán csak Lecsó tudja mikor nyertünk, ellenben pár éve volt, hogy a Bujtosiban ment el a rájátszás, szóval idegenben roppant nehéz lesz, ha számít az 1-gyel több meccs, ha nem.
Ha hozzuk a következő 2 meccset, a hazait mindenképp, akkor persze nem kell számolgatni, de a Zete meccsel nekünk, annyi előnyünk lett, hogy továbbra is a saját kezünkben a sorsunk.
Az alsóházi bohóckodást továbbra is fenntartom nem csak tudatilag, ugyanis inkább sok néző, közvetlen riválisok, kemény, erős ellenfelek ellen, mint hazai pályán szenvedés, üres lelátó meg ásítozás papíron is gyengékkel szemben, ahogy írtam a legutóbbi Szeged elleni jó példa, de több meccset is sorolhatnék az idei szezonból, ráadásul számomra ott már igazából mindegy, hogy 7. vagy 8. helyezett vagy, mert a motiváció a lelkesedés minimális.
Míg a felsőházban lehet még plusz extra is mondjuk a hazai pálya előnyért, ami, ahogy tavaly is a Berény ellen roppant jól jött. Közel sem biztos, hogy 6. helyen végzel a középszakaszban.
Nektek könnyű, mert a két "szomszéd" ellen bármikor rangadó függetlenül ki hol áll, viszont nálunk csak a Pécs van, de ők tavaly idegenben is alig voltak a vendégben, sőt múltkor Pécsett is igencsak foghíjasak voltak, mondjuk nem volt meglepetés az addigi teljesítményük alapján, az osztályozót meg nélkülünk döntsék el egymás között.
u.i:
Nem vettem kötözködésnek, miért kellett volna, hibázás bármikor benne van, köszi a pontosítást.