balazs2008 Creative Commons License 2014.02.03 0 0 8055

Azért elég gáz, hogy ilyen ügyeskedéssel kell megtalálni az új menetrendeket, útvonalakat... Viszont ha már ennyire tisztában vannak, akkor miért nem lehet közhírré tenni??? Társadalmi egyeztetés nuku??? Legalább a látszatát tartanák fel, és nem csak február végén tennék majd ki. Bár ezek után két dolgot tudok elképzelni: vagy pár órán belül eltűnnek ezek az adatok (tehát valaki mentse le őket, akinek sok ideje van! :D ), vagy nem marad más választásuk, hogy a kiszivárgás után ők is kihirdetik nemsokára... (ez utóbbit nehezen tudom elképzelni, mert nem hiányzik nekik, hogy az utasok túl korán kezdjenek el pofázni..., inkább fogják be a szájukat..., mi közük nekik az útvonalakhoz, majd a kocsival járó képviselők eldöntik, hogy mi lesz jó nekik...)

Még ha sűrítik is a 22, 24-est, még akkor is szükség lenne egy Egyetemi járatra, ami összekötné a Campusokat, akár a Műszaki Kart is és az Agrár Campust is.... Főleg, hogy ha szeptembertől majd átköltözik a KTK az Agrár Campusra... Azért ott nagy mozgás lesz a Kassai Campus és a FőCampus, továbbá az AgrárCampus között...

A józsai buszok kacskaringózása egy "kicsit" vicces, a Nagyállomásig való kivitele jó volt, hülyeség megszüntetni... Lényegében a Böszörményi út nagy része-Nagyállomás összeköttetés újra megszűnik...

A 15-ös megszüntetéséről már korábban megírtam a véleményemet (a rádiós interjú alapján). Jó lenne, ha ezügyben is lenne tömeges felháborodás, remélem mihamarabb kikerülnek ezek az útvonalak valamelyik portálra (civishir.hu, vagy.hu) és lenne hatásuk ezeknek...

Az egész elég rosszul lett megcsinálva (és akkor finoman fogalmaztam...)!

Előzmény: LMG-031 (8047)