dave6847 Creative Commons License 2014.01.27 0 0 126

A kvantum téma próbára teszi gondolkodásunkat. Amire az elmemunka intenziválásával reagálunk még inkább studérozunk.

Valami hasonlatos gordiuszi csomó volt előttem.Hosszu időn át.Ekkor került elém mintegy prófétai,médiumi szóval akárhogyan meg lettem szólitva.Azt hiszem :

"Add fel !"

Azonnal a felszólitás alsó értelme ugrott elém,hagyjam a csudába, mit erölködök hiába. Aztán megmutatkozott a szimpátikusabb szintje : Kérjem Istent /egyetemes bölcsességet/ hogy segitsen. Ez nem azt jelenti hogy az ember heverésszen nyugodtan az Ég majd melózik helyette,hanem hogy a munkát a Szakralitás áldását segélyét kérve igényelve csináljuk tovább.

Mint tudjuk a Bibliából a kilenc karizma közé tartozik a bölcsesség,a tudomány és a hit ! Az Égből száll alá.Hát ez meg mit jelent ? Azt jelenti hogy az egyén hite okosséga és tudása fontos ugyan de akkor válik kompletté és igazándivá ha a Szent Létrend beilleszti,rákapcsolódik,respektálja.

Mondhatjuk hogy intellektusunk-feletti a hit a tudomány és a bölcsesség ténylegese tökélye.

A kvantum téma sem akadhat el a gondolkodom tehát vagyok szinten. Még nem vagyok. Kell az ember feletti közös elme ránkhatása.Ha nem akkor idejekora.Ha nem akkor másra vár.

El kell fogadni hogy az Ég alanyisága elsődleges,az egyes emberé másodszintes !