Yooha Creative Commons License 2014.01.21 0 0 7890

"..a buszok a Petőfi tértől 3 percet kerülnek, hogy aztán ledobjanak az indulási oldaltól 3 percre. Ez botrány."

Azt én sem értem, hogy miért nem a trolimegállóban rakják le az utasokat? Aztán mehetne hátra viszakanyarogni a buszváróba, mert máshogy nem tud oda bejutni, az világos. A trolimegálló sincs messzebb az állomás épületétől, a villamoshoz kimondottan közelebb van. Mondjuk a buszmegállóktól meg messzebb van térben, bár időben meg közelebb, mert mire körbemegy a busz, az több idő, mint az aluljárón átsétálni. De az aluljáró meg fárasztóbb, szóval nehéz igazságot tenni. Nekem speciel energiám több van, mint időm, de tudom hogy ezzel nincs mindenki így, belátom.

Ja, az hogy az aluljáróban nincs akadálymentesítés, az tényleg durva. Egy párszor toltam át a biciklit, hát nem kellemes le- meg felcipelni! Babakocsival még jobb lehet. Ezen nem akarnak változtatni?

Lényeg a lényeg: a nagyállomás Debrecen szégyene, főleg hogy tökúj a tér előtte. Az épület taglalásába meg ne is kezdjünk bele!

Előzmény: marky-511 (7886)