Igazán nagyon kedves vagy, bár mondom én, hogy ti itt mindannyian perfekt beszéltek kínaiul... :) Mi az a bug?
Szóval egy Sandisk kártyát vettem, pontosan azt, amit a honlap ajánl (32GB microSDHC Extreme UHS-I Class10+Adapter). Szerintem formatáltam, mielőtt elkezdtem használni. Most is csak kísérletek vannak rajta, mert az elején még azt se tudtam, milyen felbontásokban érdemes dolgozni vele a víz alatt. Már sejtem, hogy 1080/30 lesz a jó, és valószínűleg a széleslátószög. Mivel nem tudom rendesen megnézni se a felvételeket (ugyan a processzor elég, de a RAM csak 2 Gb, nem 4, és a fene tudja, hogy a videókártya vagy mi elég-e hozzá, szóval a lejátszás se fényes, ugyanakkor a próbavideók hatalmasak), eddig nem nagyon próbálgattam felvenni se vele.
Ha írsz egy emilt, válaszolok és számot cserélhetnénk. Talán sikerül forró dróton távirányítanod...
A próba pedig a következő.
Kártyaolvasó bedug, gép felismeri, megjelenik az intézőben. Rámegyek az egyik felvételre, látom. bekapcsolom a Studio-t, beemelem a kártyáról a felvételt, be is viszi. Ha lemásolom a videókat a gépre, akkor onnan már nem tudom bevinni a szerkesztőbe, meg se moccan - első gubanc.
Ezután konvertálom, elfogadja, megjelenik a jobboldali mezőben, amikor kész. Remek.
Ha vége a konvertálásnak, rákatt jobbra alul az edit-fülre. Át is vált, de a film már nem jelenik meg, csak baloldalt egy mikrofonszerűség (lehet, hogy ez a video audiója, úgy tűnik, hogy azt le is játssza), de a video sehol. És itt vége is a dalnak...
Úgy kéne az ilyesmit megcsinálni, hogy egy analfabéta is elboldoguljon vele, ehhez képest... :)