Gaben. Creative Commons License 2014.01.20 0 0 33

Sziasztok!

Nem leszek rövid, de ennek oka van. :)

Előre szeretném bocsájtani, hogy nem vagyok francia autó fan, szerintem kár vitát nyitni arról hogy alapvetően nem tartoznak a megbízhatóság szobrai közé ezek az autók, az összeszerelési minőségük is hagy többnyire maguk után kívánni valót. Azt gondolom hogy ez nem szubjektív vélemény, hanem ténykérdés. 

DE... Mielőtt megköveztek, szeretném azt is megosztani veletek hogy az új C5 kombi és most ez az új Grand Picasso elgondolkodtatott és azt látom hogy van fény az alagút végén. Végre kezdik a franciák belátni hogy a sok sok különleges megoldás nem visz előre sok esetben, így kezdik ők is a jól bevált kliséket követni, ami egyáltalán nem baj. Persze itt nem a formatervre gondolok. 

A jelenlegi kalandom a Picassoval úgy kezdődött hogy a barátom rendelt egy Grand Picassot pár hete és február közepére érkezik. Fehér, Collection felszereltségi szint. A lehetséges ( bár nem túl sok) infót átnyálaztam a neten és azt gondolom nem hozott rossz döntést. Egyedül amiben másként döntöttem volna mint ő az az hogy az automtata váltós erősebb dízellel rendeltem volna, üvegtetővel és egyel magasabb felszereltségi szinttel, amiben már a navi is benne van. 

Hamarosan visszatérek és beszámolok az első tapasztalatokról. 

Addig is kellemes autózást. :)

Üdv,

Gaben.