Nekem is alapvetően pozitívak a tapasztalataim a kocsival kapcsolatban. Van pár bosszúság is persze. Még barátkozunk, de eddig jól alakul a dolog.
Az ETG6 váltótótl eléggé féltem, de végül is nem olyan vészes. Furcsa módon valahogy szerethetőbbé teszi az autót. A VW DSG-hez képest előszőr persze szinte sokkot kaptam tőle, de mostanra már inkább egyfajta érdekes szeszélynek tűnik a működése. :)
Az biztos, hogy az autó maradék sportosságát is elveszi, mert sportosan gyorsulni gyakorlatilag lehetetlen vele automata módban. Még ha a 115 lóerős motor valahogy húzná is a kasznit, a gyorsulás hatására az elektronika rögvest úgy gondolja, vissza kell váltani, ami egy két másodperces bohóckodást jelent. Így a gyorsulás kudarcba is fullad.
A VW DSG váltóját egy hideg mesterséges intelligenciához hasonlítanám, ami mindig a tökéletes időpontban, villámgyorsan és precízen vált. Az ember el is felejti, hogy van olyan a kocsiban, hogy automata váltó. A Citroen ETG6 "robotizált váltó" ezzel szemben egy mókás kis robot, amely picit ügyifogyi, de jószándékú. Néha kapkod, néha pedig elalszik. Van, hogy rosszul vált, akkor gyorsan próbál korrigálni.
Mindenesetre a Citroennel sokkal kevesebbet előzök, és nagypapásabban vezetek. Ez végülis jót tesz a fogyasztásnak és a biztonságnak is.
Amivel viszont nem vagyok kibékülve, az a tolatókamera és a 360 fokos nézet minősége. Ahhoz képest, hogy ez mennyire hypeolt extra, kb. annyira pocsék a képe (pixeles, alacsony felbontású, színhelyesség is valahol elveszett). Sötétben ráadásul gyakorlatilag használhatatlan, annyira gyenge a CCD-je. A VW tolatókamerája (pedig az már jó pár éves kocsi) képe tűéles, sötétben is nagyszerű képet ad. Nem értem, miért nem tudtak egy pár ezer forinttal drágább érzékelőt rakni ebbe a 4 kamerába.
A 7"-os érintőképernyős kijlező tény, hogy egy kicsit macerásan használható (és elég lassú is, kb. mint a VW 6 éves RNS-510 navija), de viszont egész funkciógazdag. A 64 gigás flash driveot is szó nélkül tudja kezelni, mind a 284 albumot beolvasta, album képekkel együtt. Az iPhone integráció is elég jó (bár sajnos az iPhone internet megosztását nem tudja használni, mivel csak a régebbi "DUN" profilt támogatja a fejegység). A JBL hangrendszer hangja is kifejezetten kellemes (bár egy kicsit gyérnek találtam a hangzással kapcsolatos beállítási lehetőségeket).
A naviról még nem akarok nyilatkozni, eddig vegyesek a tapasztalataim vele, de semmi komolyabb útra nem mentem még.
Még írok majd pár impressziót a közeljövőben.