kemencipó
2014.01.19
|
|
0 0
428
|
Kedves tudorok,
Alant már jelentkeztem egyszer, teljesen friss és analfabéta GoPro-tulajdonosként. Tanulgatom, hogyan is kell felvételeket készíteni - magam búvárkodáshoz akarom a gépet használni. Mivel legalább napi három óra dokumentálásról lenne szó legalább 6-8 napon át, a kamerát csak akkor tudom erre használni, ha a 32-es kártyámról le tudom szedni, naponta többször is, külső merevlemezre a filmeket (és majd itthon megszerkeszteni őket, hiszen ott erre nincs időm).
A legnagyobb problémám az, hogy a felvett felvételeket ugyan át tudom másolni a kártyáról a gépre vagy külső merevlemezre (siker), viszont az átmásolt filmeket már nem tudja kezelni a GoProStudio, egyszerűen nem jelennek meg benne. Ha közvetlenül a kártyáról importálok egy videót, akkor viszont sikerül. (A WindowsMovieMaker egyszerűbb, ott ugyan beemeli, de egyik esetben se tudja őket lejátszani és kezelni. Lejátszani le tudom a gépről a nyers filmeket a VLC-vel).
Mivel mély tisztelettel olvasom a számomra kínai eszmecseréiteket, tudnátok rajtam is segíteni (teljesen) érthető elemista magyarázatokkal, hogyan tudnám megoldani a gondomat, vagy hová is forduljak megoldásért? Előre is köszönöm. |
|