redskinhu Creative Commons License 2014.01.18 0 0 25977

Na pont ezért hagytam ott orbániát...

Volt egy kis balesetem a magyar rendszámos autóval. Álltam a parkolóban, benne ültem a kocsiban, egy nő megpróbált beállni mellém, nem fért be... Aztán átállt máshová, kiszállt és elindult mint aki jól végezte dolgát. Utánamentem, hogy mot meg mi van??? Azt mondta hogy nem jött nekem és siet... és elment. Kihívtam a rendőröket. Kijöttek kérdezgettek, aztán előkerült a hölgyemény is. Valami szokolovszka... Na mind1 a lényeg, hogy a rendőr kérdezte, hogy mióta vagyok írországban, és hogy tudom e, hogy regisztráltatnom kellene az autót? Mondtam hogy nem régóta és jó majd... Nem vegzálnak minden szarért... Ha nagyjából betartod a szabályaikat hagynak élni... Nem húznak le mindenféle adóval, meg annak az adójával.

Testvéremék 5 évig jártak a magyar rendszámos kocsival. Csak mielőtt visszavitték mo. ra azelőtt volt egy kis affér. Benzinkúton tankoltak, aztán fizetés után odament egy vámos megkérdezni, hogy akkor most hogy is van ez a magyar rendszámmal való járás..? De ők sem csináltak semmit az ejnye-bejnyén kívül.

Ha hazamennék mo. ra ír rendszámmal vinnem kéne igazolást, hogy itt dolgozom meg lakom... Tiszta gáz.

Na mind1, jobb itt, csak egy kicsit többet sütne a nap... Meg a magyar gyümölcsök hiányoznak.

Voltam A.

Tudom kicsit off a téma....

Előzmény: GFU-880 (25976)