TLM Creative Commons License 2014.01.17 0 0 4751

Szervusz Abstand!

Köszönöm a markáns, ámbár kicsit kioktató hangú véleményt. Azzal amit írtál, csak annyi a gondom, még ha egyes részeivel egyet is értek, hogy nem válasz a kérdésemre, semmilyen információt nem tartalmaz azzal kapcsolatban ami érdekelt volna.

Tökéleseten egyetértek azzal, hogy a D800 már egy olyan kategória, amely nagyon jó objektívet igényel, ezzel természetesen tisztában voltam amikor a megvétele mellett döntöttem, a pénzt sem sajnálom rá. Nikon párti vagyok, de nem csak ők gyártanak nagyon jó objektíveket. A létszükséglettel kapcsolatos megjegyzést azért már nem tudtam megállni mosolygás nélkül :) Ugyanezen elv mentén akinek nem létszükséglet, az ne vegyen autót, téli szalámit és nyaralni se menjen. Ugye mennyi mindent nem vennénk, és nem csinálnánk, még ha szeretnénk is, ha ez lenne a vezérlő elv? ;)

Egyes angliai fotósoknak, és természetesen más fotósoknak is, szíve joga bridge géppel fotózni esküvőt, temetést, vagy bármit, ahogy nekem is szívem joga egy Nikon D800-al és urambocsá egy Tamron vagy Sigma, netalántán egy Zeiss objektívvel fotózni az általam elültetett retkeket a kertben. 

Üdv,

TLM

Előzmény: abstand (4745)