ügyefogyottérdi Creative Commons License 2014.01.16 0 0 12596

kedvesem tetszett olvasni a december havi közgyűlési előterjesztéseket?

Na abban -most pontos dátumot nem tudom- van egy olyan napirendi pont,hogy az Érd Sulák árok volán buszmegállóhoz -ha jól emlékszem- 7,2 millió ft ktg-ben állapították meg,hogy egy gyalogátkelőhelyet létrehozzanak.Itt jegyezném meg, hogy az előző ciklusban a részönkormányzati napirendi pontok között megtaláltam kb 2007 év magasságában,hogy akkor ugyan ezen grénum már napirendre tűzte ennek a dolognak a megvalósítását és akkor ha jól olvastam csak mindössze kb 700.000 Ft létrehozási ktg-et állapítottak meg.

Nos azóta már eltelt pár nap és ott is rendszeresen az úttesetn járnak át a gyalogos gyerekek és felnőttek,illetve a buszról leszálló azon a környéken lakók. Szerencsére ezeddig még csak elenyésző számban történt közúti esemény itt,ezért sem sürgetik azt a gyalogátkelő megépítést,pedig itt igazán szükséges volna,hiszen több mint 100 m távolságra van az első ettől a ponttól.

Amúgy meg ha jól emlékszem a Bem téren a templomnál van közlekedési lámpával védett gyalogátkelőhely,ami a posta épületétől kb 50-90 m távolságra van. Nos itt sem kellene a lusta parkvárosinak a parkolóban felejtett ótóból nyílegyenesen átrohanni az úttesten,egy kis séta igazán nem szagassa le a lábáját a nem szegény anyagias helyzetű felsőparkvárosi népcségnek sem.

Amúgy utánna néztem igazán a frekventált útkereszteződéseknél írja elő a gyalogátkelő hely kötelező létrehozását,illetve az olyan helyen,ahol 100 m távolságban nincs és balesetmegelőzési célzatból indokolt.

Bocs ha most nem tudtam egyetérteni önnel.

Előzmény: Törölt nick (12595)