dandarezsolesz
2014.01.15
|
|
0 0
9419
|
Én is a benzines mellett szeretnék egy picit érvelni. Mielőtt megvettem az enyémet, megnéztem egy pár autót. A sajátomat a belső miatt választottam. Tény, hogy nem a csilliárdos felűjított autókat néztem meg, de abban az árkategóriában akkoriban a dízelek nagyon lelakottnak tűntek. Összevissza szőnyegek, kiült ülések stb. Úgy gondoltam, hogy lemez, meg festék javítható, de egy szép belsőt találni nehezebb, vagy igencsak megkéri a kárpitos az árát. Fogyasztásban sem annyira vészes szerintem a benzines. Az egyik autóm 230.6, a hírek szerint a legiszákosabb motor. Az is volt, amíg egy volt Kárpát utca pártgarázsos szaki be nem állította. Ezután már olyan 10 max 12-vel elment. Tény ez nem város és dugó, hanem hétvégés korzózás. A másik egy 23-as 280CE, ez is kábé annyit eszik, hála az érdi mestereknek. Plusz adalék, hogy ha vezetem valamelyiket, akkor nem vagyok forgalmi akadály, hanem tempósan tudok haladni. (Elnézést a jó dizelesektől, itt a széthajtottakra gondoltam.) Kasztni: Ha jót akarsz magadnak, akkor NE állj neki restaurálni :) Én megvettem a 230.6-ot és használtam egy fél évet. Úgy gondoltam, hogy van rajta egy kis lakatosmunka. Szétszedtük és előjöttek a csodák. Aztán jött a szopóroller, aminek most látom csak a végét két év után. A 23-ast ezért majd csak jövőre szedem szét, mert idén még szeretném nyáron élvezni. Ha belekezdesz egy felújításba, akkor ahogy szépül az autó, egyre bántóbbak az apró szépséghibák, tehát nekiállsz kicserélni ezt is azt is. Ha teheted vegyél egy számodra elfogadható autót, műszakilag tedd rendbe és használd, élvezd. Bocsánat, ha valakinek okoskodásnak tűnt, csak a tapasztalataimat szerettem volna megosztani.
|
Előzmény: b_bokonon (9418)
|
|