Mind a Morcos misszionáriusok, mind a Csizmadombi fenegyerek elérhető a HUB-on. Tudomásom szerint 2 szinkron készült a Csizmadombihoz... az MTV (Újréti, Bujtor 1990) és a TV2 (Újréti,Kránitz 1999), de a TV2 két címmel is adta.
Valamint:
2014. Január 9.-én elindult a RAI 1 és a RAI 1 HD-n a Don Matteo 9. évada. 13 héten 26 részen keresztül heti bontásban 2 rész kerül vetítésre csütörtökönként. Mindegyik rögzítésre és a HUB archívumába kerül, a vetítést követő naptól kérhető.
Ahogy írtam már elkezdték a sorozatot így az első 2 rész már be is került.
Don Matteo kapcsán, akartam feltenni a YouTubera pár dolgot de mivel úgy látom, hogy aminek értelme lenne azt nem lehet, ami pedig ott ül a szemük előtt filmek ezrei azt lesza....ják. Pedig gondoltam megosztom az érdeklődőkkel és a rajongokkal de ahogy felkerül már fél perc és lelővik..... Ilyenek pld. a 9 évad főcíme.... és egyéb amivel a sorozatot népszerűsíteni lehet és a Terence Hill fanokat érdekelhetné... Még véletlenül se volt szándékomban komplett részt feltenni... de hát ez van... A saját tevékenységemből pontosan tisztában vagyok a szerzői jogokkal és szerzőként egyet is kell értenem velük, viszont amikor egy TV csatorna a saját műsorát nem engedi népszerűsíteni illetve erre hivatkozva egy Videomegosztó letiltja onnét nincs miről beszélni, lévén .... ez nekik lenne ingyen reklám népszerűsítve a sorozatot még több nézőt csábítva a tv elé... De erre mondják azt, hogy a túl sok jogi mizéria eredménye az öntökön szúrás.
Így engyenlőre ezek a cuccok a HUBról érhetőek el, aztán ahogy lesz rá egy kis időm a HUB oldalára varázsolok valami videokezelő egységet és amit nem lehet fellőni a YTre az majd onnét elérhető lesz.
Az archívum hétfőtől újra a régi formájában de némileg frissítve a rendszerrel érhető el újra.