somat22 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 132

Üdv Mindenkinek!

Az elmúlt időszakban nagyon sokat böngésztem a neten, és az Arduino platformra bukkantam.
Az érdeklődésemet nagyon felkeltette, így jelentkeztem egy ingyenes tanfolyamra is, amit ezúton is köszönök a szervezőjének.

A neten egy Arduino uno R3-as panelt rendeltem is magamnak, és igyekszem folyamatosan beszerezni a dolgokat a további tanuláshoz. Célom, hogy elsajátíthassam a programozást(ezt a részét érzem részemről a szűk keresztmetszetnek), és a különböző modulokkal, érzékelőkkel, ledekkel, kijelzőkkel a jelenlegi öreg járgányomba hozzak össze egy amolyan fedélzeti számítógépet(Fordulatszámmérés, hőmérséklet kijelzés, esőérzékelés, fényérzékelés, stb)

Ennek megfelelően nézelődök starter kiteket is, és nagy meglepetésemre az ebay jobbnál jobb packokat kínál, igen baráti(10-14k áron). Remélem nem lövök mellé.
Az eddig begyűjtött információk alapján gyerekkori izgalom motoszkál bennem, mert végre olyan dolgokat is megvalósíthatok, amiket eddig nem is gondoltam volna.

A tanácsokat, figyelmeztetéseket előre is köszönöm, és örülök, hogy megtalálhattam a megfelelő hobbit magamnak:)

Üdvözlettel:
Soma