Nézd, pont ezért jöttem ide, hogy tanuljak. Azt gondolom, nem baj, hogy valaki ár/teljesítményben a számára legjobb megoldást keresi. Példáddal élve, nekem most egy jól felszerelt Opel, Opel árban megfelelő lehet, de a Mercedes nem aktuális. Permanentet nem is ismertem. Hoztál valami újat amiből egyből tanulhatok.
Örülnék bármi olyan észrevételnek, hogy van-e értelme az esetemben az entalpiás rendszernek, vagy nem. Lehet hogy kiderülne, teljesen felesleges ezt hajtanom.
Mivel nem vagyok szakember, nem tudom, hogy pontosan mi is az AC motor hátránya. Annyit valahol összeszedtem, hogy a hajtásszabályozásnál jóval nagyobb a vesztesége, de nem tudom hogy megbízhatatlanabb-e. Meggyőzhető vagyok, de szeretek tényeket, érveket látni és nem csak azt, hogy ezek jók, ezek meg sz@rok, mert érvek nélkül mindez elég szubjektív. Sajnos a házfelújítás k. nagy terület, így bármennyire is szeretném, nem tudom teljes mélységébe beleásni magamat minden részébe. Szeretnék azonban felelősségteljes döntéseket hozni és érteni azt amit majd a gépész tervező mond. Ezért is jöttem ide és tettem fel kérdéseimet, hogy okosodjak a nálam tapasztaltabbak gondolataiból, érveiből.
A weboldalakról meg annyit, hogy kezeljük őket a helyükön. Egy modern, informatív oldal sokat számít, de simán lehet egy gagyi mögött is szakmailag kompetens cég, aki nem ad a merketing ezen oldalára.