zWatt Creative Commons License 2014.01.03 0 0 1467

Na ne viccelj.

ezt te sem gondolod komolyan, hogy egy kivitelezo brutto kisker ar + 20-30 %-al számol?

Nem viccelek, ez nem kötelező. Utánajárkálkatsz magad is az anyagoknak, szerzel fuvarost, vagy fuvarozol magad.

Vállalod a közben megjelenő kockázatot, és a többi terhet is, amiket felsoroltam.

Persze, abba nem látsz bele, hogy melyiknek mennyibe kerül a forrása, te összehasonlítottad egy kivitelező nettóját egy kereskedő bruttójával.

Mintha egy nevezőn lennének.

a kerdeses helyrol 2200 e Ft os komplett ajanlatot kaptam egy 9 panelos, azaz 2,25 os rendszerre, ha talasz ilyn dragan a neten, meg fogok lepodni !!!!

Te már megtaláltad. :)

mashol a honlapon talalhato komplett ar ugyanilyen markaju napelemmel es inverterrel, termeszetesen kompletten 1680 e Ft.

A műszaki tartalmakat is összehasonlítottad?

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem.

nem akarlak bantani, de nagyon komoly fogalmi es piaci teveszmeid vannak, uzleti vallakozasba ne kezdj! :)

Azért nem én kérdeztem rá, hogy miért adja a kivitelező a nettó ajánlatát a kereskedelmi bruttó áron. :)

Amíg ilyen együgyű kérdések foglalkoztatnak, addig igyekezz nem kioktatni senkit ebben a körben, mert az ilyen együgyű polémiákat megfogalmazó balekok tartják el a dörzsöltebb vállalkozóknak még a szőkéit is.

Egyébként a kérdésedet tedd fel nyugodtan annak, akitől az ajánlatot kaptad.

Annak is beszóltál, hogy nem akarod bántani?

DE egyebkent is mi utan jarkal barki is?

megrendeli a ceg aztan annyi,

Nagyjából erről beszéltem az előbb.

Előzmény: tamas1000 (1466)