zsupuzsóka Creative Commons License 2013.12.27 0 0 560

Nem agitálok soha, hiszen tudom, hogy a tudattorzítottakat meggyőzni a jó dolgokról sohasem lehetett és a saját kárukból sem tanulnak! Csak tájékoztatom az olvasni tudó nem funkcionális analfabétákat a jelen aktuális dolgairól, mert hátha eljut az agyukig, hogy miről is van szó, hiszen január 15-ig kell összegyűlnie a szükséges aláírásoknak

Végül is ez egy igazi XXI. századi és egyre aktuálisabb EU-s program, amihez a Szlovéneknél és a Horvátoknál már túl is teljesítették a szükséges aláírást, mivel ott ezek szerint okosabb és empatikusabb népek élnek, akik nem irigylik a szomszédét és nem akarják eltenni láb alól a tehenét. LOL

Cipruson be fogják vezetni a nyáron és nem az én tisztem a túlfizetett képviselőitek és a szintén túlfizetett tanácsadóik helyett kiszámolni és ingyen prezentálni az új felállást és az új elosztás struktúráját.  Csodálom, hogy az sem jutott el az agyatokig, hogy az elégséges aláírás nem jelent többet a kérdés napirendre tűzésének és megvitatásának a támogatásánál, vagyis nincs mitől tartanotok, hiszen minden érdemi kérdésnek, csak akkor lesz létjogosultsága, ha tényleg be akarják és be is fogják vezetni...:P

Előzmény: rózsaszínfej (559)