diadóra60 Creative Commons License 2013.12.23 0 0 406

Szokás szerint személyeskedsz és a semmit ragozod,mert nincs eszed a leírtak értelmezéséhez! :P Szvsz án meg tényszerűen és direkt csúfolódva szembesítem a vakokat és süketeket az igazsággal, mert ugyebár mindig a bohóc mondja ki az igazat. Attól pedig, hogy nem én nyomorgok, még éppen elég kisemmizett és megalázott embert ismerek Magyarországon, hogy tudjam, mi újság. Nem vagyok vevő a politikusok és bérenceik médiahazugságaira. Tény, hogy a KSH szerint 2012-ben volt 85 ezer Ft/hó az egyedülállók létminimuma és mivel idén ugye a kurmány szerint 2% alatti az infláció, meg rezsicsökkentés volt, szvsz nem is fogják feljebb vinni 87 ezernél. No de szerintetek hogyan élnek meg ma Magyarországon a 22800 Ft-ból a járadékosok, a 28500 Ft-ból a GYES-en lévők és a minimálnyugdíjasok, a 49 ezer Ft-ból a közmunkások, a cirka havi 66 ezer forintból a minimálbéresek és mindazok, akinek a jövedelme, nyugdíja havi 85 ezer alatti, akik így együtt majdnem 3 millióan vannak és akkor a gyermekeikről még nem is beszétünk...:P

Szép álmokat!

Előzmény: lekváros abrosz (404)