Lehet hogy korral jár, de egyre kevésbé értem a magyar közlekedési morált. Nálunk mindenki arra van szocializálódva, hogy a közúton mutassa meg, hogy mekkora király, milyen jó autója van, és minden forgalmi szituációt versenyhelyzetként éljen meg. A valóság viszont az, hogy nevetséges, amikor sok középszerű autóvezető okoskodik a teljesen átlag autójával próbálja a komplexusait a közúton igyekszik kompenzálni.
Ráadásul nálunk minden személyes! Mindenki szidja pl. a törököket, hogy milyen őrült módon, vezetnek, és állandóan csak dudálnak, de mikor Istambulban jártam, rájöttem, hogy mi a negatívum a mi mentalitásunkban. A törökök csak haladni akarnak és nem egymással van bajuk, de ha itt megelőzöl valakit, akkor az mindjárt személyes sértésnek veszi, pláne ha az autók összevetésében úgy érzi, hogy neked a ranglétrán csak alatta van hely.
És sajnos nem lehet tudni, hogy ha valakivel "összeakaszkodsz" a közúton akkor az mekkora pszichopata. Sajna erre is mindenki tus szinte napi példákat felsorolni.
:-(((
Szóval, meg tudom érteni a kifakadásodat, de tedd túl rajta magad! Annyi állat van nálunk az utakon, hogy az siralmas!