UltraCap1 Creative Commons License 2013.12.18 0 0 61

"Nem értem, hogy megkérdezed, melyiket érdemes megnézni."

A kérdés az volt, hogy milyen hiba az ami még év elei, vagy nagyon régi, erre írtam. Cinkotán mondjuk épp nem tudok olyan nagyon régiről, bár ott is van még az első félévből nem javított dolog.

De érdemes megnézni pl. a 10-31-et. Mikor lett rá hiba bejelentve és milyen állapotban van most. Ha van eredmény kérlek jelezz vissza.

A mikrofon téma. Úgy értettem, de nem akarok általánosítani és megbántani senkit, de ha jó a rendszer akkor nincs semmi gáz, viszon ha nem jó és nem mondja a megállókat, akkor ezt a vezetőnek kell megtennie, amit ha jól értem egyre szigorúbban ellenőriznek és a vezetők meg nem szeretik. És mivel a hiba javítása (lásd fenti példa) eltart egy darabig, így épp kapóra jön, hogy az a nyavajás mikrofon nem működik. De ez csak az egyik oldal (mivel te is említetted a vandalizmust), a másik fele a mikrofon tartóssága és strapabírósága... Láttam jópás esetben nincs rongálásnak nyoma, csak hiányzik a mikrofon feje... lecsavaródott, elgurult... valaki elvitte

Az megint egy másik kérdés, hogy egy nagy értékű pl. OBU vagy rádió kijelzője közelébe (bele), hogyan kerül valami UFO (Ugynevezett Fém Objektum) :) Miért jó az valakinek ha betöri ezeket...

És végül igen, ez siralmas.

Előzmény: 430 322 (55)