Törölt nick Creative Commons License 2013.12.16 0 0 265432

Igen, kamerát tehettek volna bele jobbat. Timinek a HTC One van, az legalább sötétben jobb fotókat készít. Eleve nem értem ezt a 20MPixelt, mi a szent szarnak? Mert egy rendes optikánál ok, egy komoly tükör reflexes gépnél még ok, de itt? Na mindegy, úgy sem nagyon használom. Arra jó, hogy ha kell valamit leírnom vagy lemásolnom, akkor lefotózom. A többi nekem nem túlzottan érdekes.

A betekintési szög mizéria arra jó, hogy a régen fps guszárok, most erre verjék a brét. Más értelme nincsen. Én a mindennapi használat során még észre nem vettem. Megjegyzem amikor kinéztem magamnak (mert a Sensation beázott a Spinning közben és látnom kell mert ügyeletben vagyok) a vízállóság volt a döntő, a gyors hardver és a sok memória, mert az meg kell az Androidnak. És ez volt az egyetlen a piacon, meg a Samsung S4 Activ vagy mi. Ez összerakás szempontjából egy fényévvel van a Samsung előtt. 

A gondom, hogy most a kocsiban le kel cserélnem a tartót, és az szép összeg. Brodit van most benne a Sensationhoz, és az nem occó, de legalább jó.

Előzmény: gerzson_156 (265426)