Nagyjából leírtatok mindent, amit akartam, így azt nem ismétlem meg.
Gratulálok a kötelező győzelemhez a csapatnak és a szakmai stábnak! Ez a 7-es sorozat megsüvegelendő a gyenge kezdés után, mert tényleg régen volt ilyen utoljára, hogy ilyen menetelést hajtottunk végre.
Előzetesen novemberben 4 meccsből 3 győzelmet vártam legalább, ezt sikerült túlteljesíteni, két fontos idegenbeli sikerrel Szegeden és Körmenden a két kötelező hazai mellett.
Egy hullámvölgyet leszámítva végig uraltuk a meccset a bajnokság leggyengébb csapatával szemben. Aki pályára lépett hozzátett a fiatalok játékának különösen örülök, nekik folyamatos játéklehetőséget kell biztosítani, hogy érezzék, számítunk rájuk hosszabb távon.
Ami nem tetszett, és amin változtatni kell, hogy remélhetőleg Jancsikin sem csak akkor fog kintről is betalálni, amikor már eldől a meccs, a védekezésbeli hibáit próbálja minimalizálni és nem engedünk annyi támadólepattanót a buta eladott labdák mellett.
Mert ezek a hibák Edwards kivételével gyenge Nyír1 ellen belefértek, de a következő Falco ellen nem fognak.
Nem örültem, mikor meghallottam, hogy Benczét elküldték a Mte elleni vesztes meccs után, mert ebből általában jól szokott kijönni a csapat hazai pályán meg főleg, emlékszünk nálunk is volt ilyen, hogy a papíron esélyesebb ellen sikerült bemutatkozásként nyerni új edzővel.
Remélhetőleg Puljko is visszatér ideje lenne, vele is nehéz lesz, pláne, hogy még nem nyertünk az Arénában és a Falconak nincs vesztenivalója.
Ebben a hónapban, mivel nehezebb a sorsolásunk következő 4 meccsből legalább 2 győzelmet várok, hogy milyen arányban hazai-vendég majd kiderül.
A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!