vip76 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 7073

Üdv mindenkiek!

Tavasszal vásároltam egy 2003-as Traficot(teher). Nagyon szeretem, legszívesebben minhová ezzel mennék. Nagyon jól megy, keveset fogyaszt, pedig már nem kevés km van benne. (277.000) Vétel után átesett egy nagyszervízen, szűrők, olajok, vízpumpa, szíjjak, fékek cserélve lettek. A váltó eléggé kolyogós, meg néha már nehezen veszi a sebességet, főleg az 1-est nem szereti hidegben.

Dieselhez képest nagyon hamar elkezd fűteni az utastere, és a klíma is jól dolgozott a nyáron.

Sajnos most elektromos gond jött elő. Először a tompított világítást nem lehetett bekapcsolni, csak helyzetjelző és reflektor van. Aztán észrevettem hogy nem működik az ablakemelő. A biztosíték táblán nincs "áram" a középső sor biztosítékjain. Valamint a műszerfal órái gyújtáslevétel után kismértékben kimozdulnak. (ez lehet eddig is így volt, csak most  vettem észre?!).Semmi nem lett javítva vagy cserélve mostanában az autón.

Visszaolvastam a tapasztalatokat,hibákat amit ieírtatok itt, de nem találtam ilyen hibát. De azért rengeteget tanultam azokból amit előfordultak.(kicsit meg is ijedtem) :)

Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a baj?

Segítséget előre is köszönöm.

üdv.