VEE Creative Commons License 2013.11.30 0 0 6247

Egy rokon nem hitte el, hogy a felesége egykor drága és jó állapotban lévő ruhái ma már nem érnek semmit, ezért rákerestem a témára. a következőt találtam, ez ott van a közeledben:

http://www.hasznaltruhapesten.hu/

Próbaként egy bőr-, egy nutria- és egy szövetkabátot vittem oda. Egy alkalmazott a szuterén ajtajában dohányzott és mondta, hogy bőr és szőrme még mindig a Szent István körút 20-ban van (de az udvarban!), a szövetkabátra pedig azt mondta, hogy csakis divatos ruhákat vesznek át.

Ennek ellenére megérne egy sétát, hogy elvigyél oda pár darabot.

Sajnos a használt ruháknak már a rászorulók között sincs nagy keletje a sok bálás bolt miatt.

Meg eszembe jut egy öreg a Várból, aki sok évig esténként felszállt a szegedi vonatra és reggelre visszaért Pestre. A vonaton töltötte hét évig az éjszakákat, mígnem kapott az önkormányzattól egy kis szükséglakást. Mindig nagyon tiszta ruhában járt, mert amikor elkoszolódott, kapott tisztát a szeretetszolgálattól, a piszkosat pedig eldobta...

Ez a bácsi kétszer is csillogó szemmel mesélt nekem, hogy mindjárt megnyeri a 27 milliós fődíjat, mert bekerült a belső körbe. Harmadszorra pedig arról panaszkodott, hogy mégsem nyert, pedig 55 ezer forintért rendelt a cégtől könyvet a nyeremény reményében...

Előzmény: Goldman Emma (6245)