nalam a jo halaszle ig ynez ki:
csak nyuzott halat fozok bele (utalom ha fekete borcafatok usznak benne), tobb fele, kisebb-nagyobb vegyes hal. csak olyan, amit en fogtam (vagy esetleg a haverom fogott) elo vizbol, nem pocsolyabol. mellekiz mentes, frissen fagyasztott vagy friss hal
paszirozom a halat
fuszer csak so es piros paprika
majd ha az alaple kesz es lassan forr johet bele az elore besozott halszelet es a belsoseg (ikra es tej)
szeletnek jo a ponty es a harcsa perzse nyuzva. amur es ragadozo nem valo bele aprobb hal meg nem ad szeletet
a pontyot ugyanugy irdalom, mint a karaszt, igy nem kell szalkaval veszodni, a 2 eves gyereknek is szivbaj nelkul a tanyerjara teszem a pontyot is (mostanaban a patkot szetvagom 3 darabra, levagom az oldalat, akkor konnyebb kimerni a fazekbol, nem torik annyira a hal
ha a szelet belekerul meg max ot percig fozom lassan, maig ujra megmozdul a le es lezarom. meg ot perc es lehet talalni
(a beirdalt nyuzott ho izu ponytbol olyan halpaprikast lehet csinalni, hog ymesel)