mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4035

the walking dead:

ma megállapítottam, h ennek a sorozatnak CSAK az első évada volt jó

a második teljes kudarc, az epizódok 90 százaláka kukás

a harmadik, amit ezek után nem is tudom, h miért néztem, egészen OK lett, néha már karcolta az első évad színvonalát, de nem érte el azt, a Governor részeket rohadtul untam, meg h ott is minimum 6 részen keresztül csak "we're going to war"-ozgatott rick

a negyediktől ezek után elvártam volna, h minimum ott folytassa, de az első epizódot követő hurrá-hangulathoz (új alkotóbrigád, új irány stb) már egyből képtelen voltam csatlakozni, a százcsillió USA néző ügy előtt is teljesen értetlenül álltam

aztán látom, szépen-lassan a többi néző is kijózanodik

ez az évad ugyanolyan ROSSZ, mint a második volt!

gyakorlatilag ezek mind töltelékepizódok!

ez a sorozat sehova sem tart MÁR HÁROM ÉVAD ÓTA!

ki kell mondjam: az első hat részt volt érdemes megnézni csak, és az már évekkel ezelőtt volt!

ami egy darabig az erénye volt (az extrém helyzethez való alkalmazkodás megannyi aspektusa), az több tucatnyi UGYANEZT a témát bontogató epizód után már csak paródiának tűnik

ez a governor ügy különösen kínos, a készítők trailerekkel hirdették, hogy visszatér, meg hűűű, meg haaa, miközben a nézők nagy része nem érti, hogy mit keresett egyáltalán ebben a sorozatban egy ilyen ellenszenves színés és béna karakter? és akkor a negyedik évad is róla fog szólni??? pfff...

mindegy, 3 lépés hátra, laptopozás mellett fogom nézni fél szemmel, "háttérmozizás", a második évaddal is így tettem és várom, h hátha végre újra lesz szó a világméretű fertőzés kérdéseiről stb

mérges vagyok, mert a boardwalk empire aktuális évada sem teljesítette az elvárásokat, de annak legalább már vége is van