Ezt nem is értem miért kellett ide?
Ebben a szép az, hogy ha 100× leírják ezt, akkor 100 féle adatok és leírások szerepelnek benne, tele logikai ellentmondásokkal. Pedig volt rá több mint 60 évük, hogy összerakják, és ha már ennyire fontos nekik, mert ugye folyton előhozzák, akkor legalább valami értelmes palira bízták volna aki hihetően be tudja tömni a hiányzó réseket...
Szerintem senki nem vitatja, hogy az értelmetlen háborúban voltak mindkét oldalon értelmetlenül meghalt áldozatok. De könyörgöm, ha minden leírás szerint a nácik nyíltan vállalták a zsidók kiirtását, akkor aztán mért bizonygatja a cikk, hogy próbálták titkolni?
Vagy amikor az SS főnöke vallja Nürnbergben, hogy "megdöbbenve tapasztalta milyen kegyetlenek voltak a magyarok a kitelepített zsidókkal amikor bevagonírozták őket". Ez teljesen hihető reakció attól akinek állítólag az a volt munkája, hogy kiirtsa a zsidókat?
Miért nem hallunk sosem a Madagaszkár tervről?
42-től kezdték a tömeges elgázosítást és 45-ben még volt élő fogoly?
Azt tanítoták nekem, hogy 6 millió áldozat, aztán 4, később 1,5, aztán 1,2 millió, a valóságban meg állítólag 272 ezer az össz áldozat az öszes táborban a felszabadításig.
Természetesen voltak áldozatok, a háború már csak ilyen, de hadd ne higyjem el minden szavát a háborús bűnös sztálinnak, trumannak, eisenhowernek, meg a többinek.
Olvassátok el pl. Moldovától a "Ki ölte meg a holt tengert", ő megjárt több tábort és leírta milyen sokan haltak meg éhen és tifuszban (a szövetséges bombázások következtében nem volt élelem és fertőtlenítőszer), és a felszabadulásukat is, mikor rengeteg kiéhezett fogoly megbetegszik vagy belehal abba, hogy azonnal megeszi a fél kilós húskonzervet amit osztogattak nekik...
Azért mert nem kajálom a hazugságot még nem jelenti azt, hogy rasszista lennék, de aki általánosít, az bizony az.