Sonya91
2013.11.24
|
|
0 0
332
|
Magát a kamerát tekintve én is náluk vettem. Még szeptemberben és valóban, magasan ők adták a legjobb ajánlatot Hero 3 Black-re nézve (kaptam hozzá ajándékba egy Class10-es 32Gb-os kártyát). Ugyanakkor arról nem tudtam, hogy forgalmaznak utángyártott kiegészítőket is a GoPro-hoz. Keresgéltem már a neten ez irányban és találtam is egy oldalt (http://kamera.ewk.hu/), ahol egész nagy a választék és egész olcsón lehet hozzájutni bizonyos dolgokhoz GoPro-hoz, csak azt nem tudom, merjek-e tőlük vásárolni?! Ismered esetleg az oldalt, van tapasztalatod velük?
Ebay nekem is eszembe jutott, de arról is megoszlanak a vélemények. Vettem már step-in típusú snowboard cipőt, ami tökéletes áron, tökéletesen korrektul lett hirdetve és eladva. De mindig félek ilyen helyekről látatlanban rendelni.
Akksi mindenképpen kellene legalább egy pluszban. Az a másfél, két óra nem annyira egetrengetően sok!:)
A codec-ot tekintve onnan tudom én is, hogy utánanéztem, mikor megvettem, ugyanis nálam is jelentkezett a probléma. FB-on próbáltam segítséget kérni, mivel tudtam, hogy több ismerősömnek is van, hátha valaki találkozott ilyen jellegű problémáva, de a válaszok egyből, egytől-egyig arra irányultak, hogy gyenge a gépem...Én nem akartam elhinni...igaz, hogy már 3éves Asus Laptop, de Corei5 proci, 4Gb RAM, 1Gb videókártya nehogy már kevés legyen neki????!! Szerencse, hogy nem törődtem bele...neten simán megtaláltam a hiba okát (igaz csak angolul:) ). |
Előzmény: badmad (331)
|
|