Általában kijelenthetem, hogyha valami gyári kiegészítő kell, vagy gyorsan kell valami, akkor a myactioncam boltjában szerzem be, a RealPower akku és akkutöltő is onnan van. Szerintem korrekt áron dolgoznak, ráadásul valóban értenek is hozzá, ha esetleg kérdésed is lenne.
Meg persze az ebay, hiszen ott nagyon sok olyan, szinte egyedi kiegészítő található, ami sosem fog bekerülni a hazai boltok kínálatába.
És persze, sokszor a leleményesség a legfőbb segítőtárs, ha valami spec rögzítésre van szükség. Szerencsém, hogy másik hobbim a fotózás és nagyon sok fotós kiegészítőt tudok alkalomadtán a gopronál is használni.
Az akku egyébként tökéletes, ugyanazt tudja, mint a gyári. És a töltőt is javaslom, ha több akkud van. Megy akár szivargyújtóról is és így tudod tölteni, miközben használod a másikat.
A codec nekem eszembe sem jutott, de nagy igazság vagyon benne. Nekem windowson a legjobb lejátszó még mindig a mediaplayer classic aminek szinte semmi köze a win beépített mediaplayer-éhez. Kicsi, lejátszik mindent és csupán az ffcodecpack szükséges hozzá, abban benne van minden, ami általában kellhet. Vagy a VLC, ami szintén elég univerzálisan használható. Én a windows mediaplayer-ét nem nagyon szeretem, hacsak lehet nem is használom, inkább VLC.