badmad Creative Commons License 2013.11.23 0 0 328

Jól mondja Sonya91. 

A HD videózás nem gyerekjáték. Gyors kártya, gyors szgép (gyors és sok memóriával, HDD-vel), stabil op.rendszer. Sokszor a vágóprogi futása mellett más nem is futhat a gépen, mert az is beterheli nagyon, főleg windows alatt.

Szóval nem egyszerű történet.

Másrészt biztos-ami-biztos alapon telepítsd fel újra a FW-t, elsőre nekem sem lett tökéletes, igaz, nekem az állandóan kikapcsoló hibával jelentkezett.

És ugye kérdés, milyen kártyád van a kamerába? Meg hogy honnan akartad lejátszani? Átmásoltad vinyóra, vagy csak USB-n rádugtad és mint külső meghajtóról?

Tapasztalatom szerint macbook-on még a QuickTimePro is akadozik vele, de a VLC simán viszi. Szóval ez sem mindegy.

És kérdés, hogy 1080 mellett milyen fps van beállítva? Az is okozhat problémát talán.

Szóval ez egy soktényezős dolog, nagyon sok és nagyon apró baki is okozhat lejátszási problémát.

Nekem például a gopro saját szoftvere nem hajlandó elindulni win7/64-en. Fel tudom telepíteni, majd indítás után az egyetlen reakciója egy hibaüzenet, hogy a program leállt. De hogy miért, vagy hogy, arról semmi. És szedtem le már több verziót is belőle, egyik sem. Ha letörlöm a régebbit, akkor se. És ugye enélkül elég macerás a nagy fps-es felvételek lassítása, még jó, hogy mac-en működik, különben húzhatnám újra a win7-et, ahhoz meg semmi kedvem, bár lassan időszerű lesz...

Előzmény: ystuc 146ti (326)