Edina_8790 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 291

Sziasztok sors társak! Meg lepődve olvasom mennyi ember küzd ezzel az állandó hőemelkedéssel,többek között én is. Én egy fiatal 26 éves nő vagyok,nálam több mint egy éve kezdődött ez a hőemelkedés. Hozzá teszem nem volt mellette semmilyen panaszom. Mivel szinte minden nap volt 37.0 és 37.2 körüli érték így el mentem a házi orvosomhoz. Irt fel antibiotikumot szedtem egy hétig utána mintha meg szűnt volna a hőemelkedés. Majd egy idő után megint jelentkezett. De rend szerint az esti órákban pihenés közben tapasztaltam(tapasztalom még a mai napig is),hogy ráz a hideg pedig a lakásban 23 fok van. Na és ez nagyon zavaró dolog. Volt olyan is,hogy meg mértem este fél 6 kor 37.1 volt rá egy órára pedig már semmi. Vissza mentem újból az orvoshoz el küldött vérvételre vizelet vizsgálatra(2szer is a biztonság kedvéért),természetesen minden negatív volt gyulladasnak semmi jele. Újból írt fel antibiotikumot csak egy másik fajtát természetesen attól is csak ideig óráig múlt a hőemelkedésem. Na ez után már el küldött a gégészetre góc keresésre. Kérdezi tőlem az orvos,hogy egy évben hányszor gyulladt be a mandulám? Mondom neki honnan tudjam,párszor biztos fájt. Azt mondta,hogy azonnal ki kell venni a mandulám! :D Mondom nagyon jó!! Irta is a be utalot a kórházba. Na akkor újból vér vétel és mindenfajta ceremonia ami ehhez hozzá tartozik. Bent a kórházban a főorvos úr azt mondta,hogy lehet hogy nem is kellene ki venni a mandulám mert nem tűnik csunyanak de azért ki veszi hátha meg szűnik a hőemelkedés! :D jó mi? Na hát ekkor már brutálisan ideges voltam a vernyomasom az egekben volt! Túl voltam a műtéten,szépen helyre is jöttem aztán megint kezdődött minden elölről annyi változással ,hogy nem minden nap volt hő emelkedésem de egy héten 3szor biztos még a mai napig is. Szóval valószínű feleslegesen pakoltak ki ami azért fel haborito,mert a mandula fontos szerepet játszik a vedekezesben. Nekem már ez sincs hál istennek de a probléma okára még mindig nem derült fény! Sokszor vagyok stresszes sajnos eddig nem úgy alakult az életem ahogy kellett volna,mondta az orvos is utólag, hogy lehet idegi alapon van ez. Na de könyörgöm több mint egy éve???? Röhej!! Tehetetlen vagyok és úgy érzem már felesleges állandóan dtokihoz járni ezzel. Félek hogy van valami komolyabb betegségem. Tényleg jó lenne meg találni a probléma forrását mert nem akarom állandó hőemelkedéssel élni az életem. Ha esetleg valaki tud valami hasznos infót vagy tanacsot adni esetleg orvost ajánlani speciálisan erre akkor kérem írjon az email cimemre. . Mindenkinek kitartást kívánok és egészséget! Üdv: Edina   sz.edina5412@gmail.com