Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4024

Ak egy szemmel láthatóan photoshoppal, vagy más képmanipuláló programmal készült képpel akar másokat megtészteni, félrevezetni, és sokadszori kérésre sem hajlandó egy linket adni arról, hogy hol kapható az illusztrációnak használt provokatív képen látható kukorica, hanem terel, ködösít, vádaskodik, visszakérdez az egyéb khm. ..... ...dolgokra is képes.

Ha valaki nem képes megkülönböztetni egy számítógépes grafikát, az ne ossza másoknak az észt. Ha meg szándékosan, tudva, hogy ilyen kukorica nem létezik a valóságban, akkor meg...

Az én gyermekkoromban -ami nem mostanában volt- is voltak színes kukoricák, pedig akkor még nem létezett GMO. Az USA-ban sem, nem hogy Magyarországon.

Tisztézd magad a számtalan vád alól, amit eddig állítottál. Hozzál nevet képet a photoshopos kukorica fajtájáról.

Nevezd meg a harmadik nick nevemet! Mutass egy olyan hozzászólást, mely a 3. nicknevemen íródott. Addig.... nem vagy hiteles és a dátummal feliratozott paradicsomos képeidről is azt gondolom, úgy készült, mint ez a szivárványszínű sosevolt kukorica.

A feliratozáshoz használt rózsaszín, mintha pont olyan lenne, mint az egyik csík kukorica a csövön..

Lehet itt trükközni szemfényvesztőzni azzal, hogy én aztán nem eszek GMO-s terméket. Nagyon is megeszi a legtöbb ember a braziliából behozott, ott GMO-s szójával, kukoricával hízlalt sertés és csirkehússal és egyéb gabonafélével és azokból készült késztermékekkel, amiről azt hiszi, vagy terjeszti, hogy magyar.

Ez még bennem volt, mert nem bírtam elnézni ezt az ordító hazugságot, hülyének nézést, amit evvel a képpel csinálsz másokkal.

Előzmény: Törölt nick (4010)