Kedves Crankcs!
"Hanem a józan paraszti észre alapozok. Akkor az alapokban megegyeztünk. "Csak az eredetiben bízz!"
Mivel a fizikai elvet nem is cáfolod, az értelme az lenne az utolsó mondatodnak, az eredetivel létezhet megtakarítás.
Tehát az elv jó. Ha nekem a 10% megtakarítás is megfelelne, akkor megvehetem a készüléket?"
Azt hiszem nem értettél meg. Én még mielőtt az elvet cáfolnám, egy könnyebben felfogható, (fizikai ismeretek nélkül is érthető)
intő körülményre hívtam fel a T. Topic figyelmét. Azért, hogy ebből kiindulva legyen gyanakvó. A honlap állításai, a honlapon
található információk alapján látszik, hogy átverés az egész. Ha ezt te nem akarod meglátni az a te bajod. Ha meg kötekedni akarsz,
akkor irigyellek, mert sok időd van amit elfecsérelhetsz...
A készülék megvételére nem buzdítalak, és mint szkeptikus nem is beszéllek le. De amint láthatod, elmondom, hogy én pl. miért nem vennék tőlük semmit.
És ehhez nem szükséges az, hogy megértsd azt, hogy mit állítanak a készülék működéséről, elég a szövegértés és a logika ahhoz hogy ne vásárolj tőlük.
Szándékom, hogy ne a tekintélynek higgy, hanem alakuljon ki a döntés benned, az alpján amit tapasztalsz.