jadrolinija Creative Commons License 2013.11.05 0 0 3927

Sziasztok!

Uj vagyok itt, a jövö evi nyaraläsunk kezd a fejemben fel alä järni, igy tevedtem ide. 

Nagy älmom Korzika volt mär evek ota, de most hogy valora välhatna mégis valahogy Szardinia gondolata fogott meg. 

Szeretnem kerdezni van-e köztetek, aki mär järt itt is ott is az utobbi idöben? (Az utobi evek hsz-ei közt nem talältam összehaosnitäst.) Egy 4fös fiatal, kisgyerekes csalädnak melyik szigetet ajänlanätok?

Még nem döntöttünk hogy is legyen az egesz, ket teljes hetünk van, aug közepsö ket heteben  vagyunk kenytelen menni. Szeretnenk kerülni a  tömeget, a ricsajt illetve jo lenne kempingezni is meg azert valamennyit apartmanban is lenni, esetleg hotelban. De lehetöleg a program spär verziojät feltölteni.

Komppal - sajät autoval megyünk. Gondolom ide is Livorno-Genova a föbb kiinduläsi helyek mint Korzikära. 

Jol sejtem, hogy lassan foglalgatnom kene a szälläsokat (beleertve a kempinges sätorhelyet?) 

A kompra mikor vegyek jegyet? Nekem ugye eleg fix mikor mennék, nemigen tudok välogatni. 

Köszönöm elöre is a segitseget! Sajnos nincs idöm az egesz forumot vegigolvasni.