bigjohni Creative Commons License 2013.11.03 0 0 1871

Pont került a lánccsörgés végére. Kicsit halvány, de akkor is pont.

Sajnos azt kell mondjam én battam el.

Az említett papíroson szerepel 2db fotó, amin bejelölték, hogy hol ellenőrizhetem a gyártás időpontját. Az első hely egy műanyag alkatrész a motor tetején, ott nem volt semmi.

Második hely, magán a motoron hátul. Igencsak szerencsétlen helyen, amihez közel van a tűzfal.

Benyúltam egy törlőkendővel, letakarítani a szennyeződést, miután megörültem, hogy előbukkant egy vonalkódos matrica dátummal.

Mivel az a hely volt bejelölve teljesen biztos voltam benne, hogy jót találtam.

Ráadásul a papíron szereplő gyártási dátum (11.06.29) szerepelt rajta, csak nem dátumként, hanem időpontként. Azt gondoltam valaki valamikor rosszul olvasta le. (ennek örültem volna a legjobban)

Az említett törlőkendő erősen olajsáros lett, (ez teljesen normális egy 2 éves 40e-t futott autónál)

tegnap a gumicsere után gondoltam rendberakom. Kitöröltem a motor alján lévő műanyagból az olajat, ami összeretkelte a garázst (szűrő cseréjénél kicsit belefolyhatott) majd letakarítottam a motor hátulján lévő részt. Oldalról bekukkantottam, és halványan a csövek mögött, az alkatrész alján megláttam egy újabb vonalkódot. Többszöri próbálkozással tudtam fotót készíteni róla.

Azon is szerepel a 11.06.29, de sajnos már dátumként.

Benéztem. Fene sem gondolta, hogy két vonalkód van a megjelölt helyen.

Ezért természetesen egyrészt elnézést kérek mindenkitől, másrészt örülök, hogy jó a motorom.

Papírforma szerint jó.

A papír szerint javítást nem kell végezni. Tehát ha zörög, akkor sem zörög(het). De ha mégis, akkor sem.

Abban az esetben, ha én, és rajtam kívül két szerelő hallja, akkor sem. De ha mégis, akkor nem jelent hibát.

Tehát elnézést kérek mindenkitől a figyelmetlenségem miatt.