coys
2013.11.02
|
|
0 0
4750
|
Én nem szeretem Drovert, a játéka elég sablonos, (igaz lemezen és koncerten is 100%-ot nyújt), Menza sokkal jobb dobos (volt) és látványosabban is üt(ött). Viszont már évek óta nem volt komoly zenekara (egy youtube video nem jelent semmit) Shawn viszont már 10 évet lehúzott Dave mellett nem hinném, hogy elmenne vagy kirugnák. Tipikus színtelen-szagtalan, szürke egér, a 2 Davenek pont ilyen emberre van szüksége, akik nem szól bele a zenébe, nem panaszkodik a sajtóban, hogy a menedzsment szerinte túl sok pénzt tesz el.
Chris már más tészta. Nagyon szomorú lennék ha elmenne. Az eddigi csapatai közül messze a Megadeth a legnépszerűbb. Pénzügyileg is kényelmet biztosít, jól mennek a lemezek, rengeteg turné. Ő esetleg csak akkor távozna szerintem, ha nem élhetné ki a kreativitását. Egy Rob Zombi interjút olvastam a hammerben, az volt benne, hogy náluk az a munkamódszer, hogy Ő és John 5 írják a dalokat. A zenekar többi része nem vesz részt a kreatív folyamatokban de több tízezer fős csarnokokban játszanak. Akinek fontos, hogy kiélje a dalszerzési vágyait nyugodtan lehet, ha pár fős kubokban akar fellépni az arénák helyett. |
Előzmény: Mirrmurr (4749)
|
|