Törölt nick Creative Commons License 2013.10.29 0 0 93

Kérdőjel lett volna ott a mondatom végén, de elbaltáztam, és nem is javítottam, mert gondoltam, hogy a mondatszerkezet utal rá.

Miért is gazdagabbak? Talán, ha konkretizálnád ezt a dolgot, akkor meg is győzhetnél vele, de így, ez egy hazug állítás.

OK, levágom a fizud jelentős %-át, mivel törlesztened kell a hiteleidet, majd meglátjuk, hogy mire is leszel mindazok után képes.

Ha nem gurult volna el sok embernek a gyógyszere, amit sajna megtaláltak a setétben, de amit nem semmi módon spékeltek meg Gyurcsibohócék ópiummal a gurulás alatt, akkor talán sikeresebbek lennének ma azok az emberkék, hiszen nem a bankokat tömnék, hanem a gazdaságunk egyéb területén dorbézolnák el a suskájukat.

Aszondod, hogy magasabb bérezésel szabadna csak beengedni azt itt termelő multikat, hogy többet keresve, többet is tudjunk költeni? Többért kéne adjuk az exportunk termékeit, hogy nagyobb hasznot realizálva rajta, több javakat tudjunk kapni érte?

Vagy hogy gondolod ezt? Úgy, a saját szavaiddal megfogalmazva, nem máséval a csalánt.

Előzmény: krecsik (92)