csdani19820802
2013.10.29
|
|
0 0
13351
|
Nekem is furcsa volt először. Próbáljátok ki úgy, hogy megálltok, leállítjátok, hogy halljátok is a löttyenést. Én lámpánál úgy szoktam várakozni, hogy kicsit a lábaimra támszkodok, nekem így kényelmes. Tehát a combommal tartom a motort. Így vettem észre. Még a löttyenés is hallható... "litty balra mocc-lötty jobbra mocc. Aprókat, de érezhető. Öcsém kb 50 Km-t ment vele, de ő is észre vette. anékül, hogy felhívtam volna rá a figyelmét, sőt, szóba került egy másik Bandit tulajjal és ő is mondta először furcsa érzés volt. Ez előtt nekünk alacsony motorjaink voltak, annál nem éreztük. Lehet, hogy Nektek azért nem is tűnt fel, mert egyszerűen már ennyire megszoktátok, vagy eleve magasabb motorjatok voltak, vagy csak egszerűen másképp ültök a motoron lámpánál. Azért azt én is furcsálnám, ha menet közben is érezni lehetne, ez csak egy tipp volt, hogy talán. Olyankor még én sem éreztem soha. Tegnap kerültem egy kört és én is hasonlókat éreztem menet közben, a guminyomás csappant meg egy kicsit, ez volt a probléma okozója. |
Előzmény: daty55 (13346)
|
|