Szia!
Gondolom kicsi még a lányod, de ilyen neve nincs márkát nem javasolnék senkinek, egyrészt nem tudni mi volna ez (értsd, egy Roland, Yamaha már fogalom a szakmában), másrészt később eladhatatlan lesz emiatt.
Kérd ki a tanára véleményét ő mit javasolna tanulásra, mert az döntőbb, mint ha utána a gyereknek azt kell neki hallgatni, hogy látatlanban egy fórum látogatói véleménye alapján megy szembe a tanáréval (feltéve ha a tanár javasolta azt az előbbi hangszert, mert akkor rossz helyen van máris a gyerek!)
Amit viszont szerintem egy tanár is elmondana, az az, hogy ha zongoratanulás a cél, akkor 88 billentyűs, azaz teljes zongora terjedelmű hangszert kell választani, még ha 2x többe is kerül a nevezett terméktől. Ez olyan képletesen, mint mikor nyaralni megy a család a tengerhez. El lehet indulni pöfögő kölcsön kocsival is, ami bármikor lerobbanhat, de ha megbízható, ismert járművel vágunk neki az útnak, nagyobb az esély hogy célba is érünk.
A legolcsóbb hangszer egyike, amin már lehet is valamit kezdeni, a Casio CDP-120, de személy szerint én inkább egy Yamaha P-35-öt ajánlanék kezdésnek.
Remélem tudtam segíteni!
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=Digitalis+zongora&page=3