Köszi az őszinte írást!
:)
A hátsó ülőlap aggasztó, meg kissé érthetetlen is. Szempont, hogy ha veszünk autót, akkor az kényelmes legyen mindenkinek, mert direkt olyan autót keresek, ami hosszú távon megoldás az egész családnak. Ez az autó egy vonóhoroggal (esetlegegy tetőbox-szal) nekem azt hiszem ,hgy minden igényemet kielégítené évekig, de nem vagyok egyedül. Gondolni kell az asszonykámra is, mert, ha Isten is úgy akarja, akkor lesz még egy kissrácom, így még kb 3 éven kersztül hátul utaznak. Néha eljárunk kirándulni, akár az aszfaltról is szívesen letérünk, én horgászom, amikor időm engedi, de hétköznapi használat az havi megosztásban 70% város, előváros és a maradék 30% pedig hosszú távú utazás országút/autópálya kombóban.
Ezért is írtam korábban, hogy igazából ez az autó nem városra termett, de eddig mindig a szívemmek vettem autót, nem az eszemmel.
Ha csak az eszem szerint kéne választani, akkor most egy kis fogyasztású, kis köbcentis fiatal dízel kombit kéne vennem, nem egy tankot! :)
Az automata inkább azért nem szimpi, mert soha nem volt automatám és valahogy nehezen tudom elkpzelni, hogy nem kell csinálni semmit a bal lábamal és a jobb kezemmel, illetve talán van a fogyasztásban is különbség a mauális javára, bár, ez csak fikció.
No, ha lesz konkrét kérdésem, akkor úgyis jelentkezem!
PS: örülök, hogy megint van egy kis élet a topkon!
:)