Én azért nem nyúlok a fékhez, sőt, már máshoz sem, mert nem haladtam a technikával. Azért van különbség a Waresz és a Lacsi között. Nem elég hozzá a tudásom. Az időm sem. Sokszor lemosni, kitakarítani sincs energiám az autót. Hetek óta tervezem közzétenni egy hibalistát, ami az elmúlt szűk 12 hónapban kampányszerűen jött elő a 80000e km / 7 éves autón, mindenki okulására.
Amúgy fék: én valahogy nem is bízoma saját fékeimben, 5000 km-nél eltörtek az első tárcsák. Azóta 50000-nél ismét cserélve voltak, feleslegesen, csak a könyv utasításait követtem.
De a lista, nem időrendben, nem teljes€:
- lambda szonda I. (utángyártott szondát kerülni)
- hátsó ablaktörlő megsorult
- kormánymű nekiálltt zenélni
- elkezdett kopni a kilincs fényezése, eszméletlen sebeséggel
- hátsó fék megszorult (típushiba)
- klímapanel kontakthiba megjött nálam is
- ajtókéder gumi, pár nap alatt szakadt darabokra, gondolom a sok ki- be hatására
- szelepfedél tömítés
- első és hátsó lengéscsillapítók, pár hónap különbséggel; szerencsére a toronyszilentek egyenlőre rendben
- hátsó ablakosó cső (nem először, fene megegye)
- apró műanyag dolgok elkezdtek zörögni az utastérben, szellőzőrács magától szétesett, ventllátor zörög
- ablakemelő auto funkciója nem működik
- üa. szintjelző csórójelzője nem működik (mondjuk nem tudom, működött-e valaha, most nem jó)
- már a 3. akkum lett cellazárlatos;
Ezen kívűl elkezdtek mattulni az első fényszórók, de agyon gyoran, szinte hetek alatt. Érthetetlen.
Főleg apró, de bosszantó dolgok, viszont a szonda miatt nem volt baráti a fogyasztás, a kormánymű zenéje meg bántja a fülemet, a zene sem tudja elnyomni. Talán honap esz időm, ha nem felejtem el, hogy tegyek vele valamit.