Ma este sikerült össze hoznom magamnak egy min. 1 hónapos Genya tagság megvonást :D
A vásárlásból hazaérve kicsit tekeregtünk a parkolóban, mert semmi hely nem volt sehol. Mire elkezdtem beszuszakolni a kocsit egy kb. kispolszkinak megfelelő helyre kicsit odébb épp kiállt egy Jaguár! :) Anettnek mondtam, hogy pattanjon ki és "foglalja le" a helyet amíg átállok oda. Mire oda érek, egy bazi nagy és bazi lapos Samsung Galaxy S-t (tipusát nem tudom, de nem fillérfucker cucc :D) szorongatott a kezében, hogy itt találta a földön. A parkolóból kifordulva épp előttünk ment el a Jaguár, erre elkezdtem dudálni, de elhúzott. Mondtam Anettnek, hogy nem egy ilyen telefon hiányzik a boldogságomhoz, viszont az embernek biztos nagyon hiányozna, úgyhogy adjuk vissza neki valahogy. Jó, de hogy? Néztem az utolsó hívásait és az egyik név egész emberinek tűnt, erre felhívtam :) Igen vidáman üdvözölt az ember és megkérdezte, hogy mit felejtettem el? Erre mondtam neki, hogy nem az vagyok akinek gondol, hanem most találtuk a telefont és szeretnénk vissza adni az ismerősének, aki vélhetőleg a Jaguárral volt. Mondta, hogy igen stimmel a kocsi. Kérdeztem, hogy másik számon el tudom-e érni a haverját, de azt mondta, hogy nem. Végül abban maradtunk, hogy 15 perc múlva itt lesz a telefonért. Kérdezem, hogy milyen autóval jön, hogy ismerem meg? Fekete S Merci. :D Mondtam Anettnek, hogy nem kis emberekbe "botlottunk bele" :) Alig, hogy összeszedtük a kocsiból a vásárolt cuccokat és indultunk volna el a kocsitól, vissza jött a Jaguárral az ember :) Elindulok felé és nyújtom a telefont. Látszik, hogy hatalmas kő esett le a szívéről, hogy meglett. Kérdezi, hogy mivel tartozik? Mondom neki, hogy semmivel. Kicsit zavarba jön és elindul a kocsi felé, mire utána szólok, hogy felhívtam az utolsó hívásai közül egy haverját, aki indulna ide egy S Mercivel, úgyhogy hívja fel, hogy már megvan a telefon. Megköszönte és elment.
A cuccokkal haza jöttünk majd kb. 5 percre rá viszem ki a szelektívet. Ember itt áll a ház bejárata előtt a Jaguárral :O Kicsit megint zavarba jött, de én is, hogy mit keres már megint itt? :) Kérdezem, hogy van valami probléma? Erre mondja, hogy oda tett nekem valamit a kocsira, ezért jó is, hogy jöttem, vegyem le róla mielőtt más elviszi. Egy borítékot tett az ablaktörlő alá X ezer forinttal! ;) Amíg dobáltam ki a szelektívet megfogta mellettem a lámpa. Amikor sárgára váltott intettem neki, mire ő nagy dudálások közepette nyél gázon elstartolt :)
(A boríték egy neki jött felbontott levél volt, így meg van a címe és a neve :) Gondolom direkt adta meg :) Asszem a jövőben nem Daninak szólok majd, ha gond van, hanem az új Jaguáros haveromnak :DDD)