hello,
a mi gepunk iden Busuangarol kb egy jo 20 percet kesett, de gyorsan megfordultak, hamar beszallitottak minket es mar mentunk is Manilaba.
ellenben Kalibobol Manilaba mar tobb, mit egy oras kesesunk volt, raadasul ugy, hogy a Hongkongba tarto gepre az atszallasi idonk szukos 2 ora volt, normal menetrendi viszonyoknal. Igy, hogy kestunk, en a boradinghoz epp akkor ertem, futottam at az egesz 3. termianlon (raadasul mazli is volt, mert egy terminalra erkezett a gep Kalibobol es indult onnan tovabb HKG-ba, nem kellett meg masikra atmenni). epp eltunt a kijelzorol a felirat, mikor beestem a pulthoz, hogy mi meg itt vagyunk, most erkeztunk, mindjart jon a csomagunk is, csak epp meg a masik repulogep belsejeben lehet, vagy epp pakoljak ki, mert kestunk. Mondjuk halal rendesek voltak, segitettek mindenben (Cebu), becsekkoltak mindent, mig Zs a csomagokat felhozta, addigra elo volt keszitve minden majd egy kisero vitt at mindenhol minket extra gyorsan es igy is akkor ertunk a kapuhoz, gyakorlatilag utolsokent, amikor fel kellett volna szallnia a repulonek.
Nem keveset izgultunk es idegeskedtunk, hoyg rendben menjen minden.
Szoval, en nem szamitanam ki ennyire mar soha tobbet az atszallast, a sajat peldankbol kiindulva. Sosem lehet tudni, mi tortenik. :-)