wanbo Creative Commons License 2013.10.08 0 0 1340

Előbb írtam egy viszonylag hosszú hozzászólást, de valamiért nem jeleníti meg... talán most..

Szóval lenne egy kérdésem, a lényeg: Másfél óra elég lehet Manilában átszállni? A visszaút jegye már fix, megvettem (február 17, 19:15ös indulá, Manila-Guangzhou) Utunk utolsó állomása a tervek szerint Busuanga, 4en lennénk összesen, és a legjobb megoldás az lenne, ha az utolsó nap repülnénk Manilába, hogy minél több időt tölthessünk a szigeteken. Van is most akció a PAL exressnél, viszont ahogy nézem, a február 17 délelőtti gépre csak 2 db akciós jegy van, délutániakra van több, viszont ott a legkorábbi is délután 5:40 kor ér Manilába. Az esti gép a 3-as terminálról indul, viszont a busuangai gép nem tudom melyik terminálra érkezik, mert azt a kereső nem írja ki, csak azt, hogy Manila. Szóval valakinek van tapasztalata, hogy mennyit szoktak késni, mekkora a manilai reptér, stb? Érdemes bevállalni, vagy nagyon húzós? Esetleg a Skyjetair-ről hallott már valaki? nekik is vannak délelőtti jegyeik, viszont ehhez az akcióhoz képest drágább, illetve még sosem hallottam róluk. (A Cebu árai az adott napra drágábbak, szóval most a PAL express lenne a legolcsóbb megoldás.)

Előre is köszönöm a válaszokat!