trambi Creative Commons License 2013.10.07 0 0 15932

Az egyik kollega vidékről hozott fel nekem egy  CASIO Cz1 öskövületet a 80as évekből és a Syma elött találkoztunk.Sikerült leparkolnom is , igy gondoltam mult évben is voltam gyerünk nézzük meg a felhozatalt a hangfoglaláson Az volt az érzésem mint ha egy évvel ezelötti kiállitást láttam volna ,talán még szegényesebben is  . Ismerös forgalmazoktól kérdésemre hogy most mi van , a jól bevált szöveget kaptam  a gazdasági válság, érdektelenség . Mindenesetre megnyugtattam öket , hogy az igazi gazdasági válság csak most kezdödik szerintem.  

A Premecz müvész úrat nem láttam , de a XK3, XK3c meg volt nekem is ,  és magamnak  azt a következtetést vontam le hogy ne kezdjem  összehasonlitgatni a tg-s hangszerrel  

Más  

Magán véleményem , Joey De Francesco jól képzett , tanult zenész. Megtanulta a szakmát talán tulságosan is , és nekem néha hiányzik belőle az őserő /a kisugárzás szótól kileveledzem de az is hiányzik legalábbis nekem / És Uram bocsá vannak zenéi ami nekem pl dög unalom tud lenni 

De három ezer forintott  megér hogy fikázhassam a hangositást Szabó Péter hangositási fönököt ,

és elmondhassam hogy az én orgonáim kategoriákkal jobban szólnának ...

És most már biztos hogy öskövület vagyok, mert a jogtiszta Windows 8-at 24 nap vajudás után

letöröltem , és a primitiv XP-telepitettem , és ujra müködik az internet. Éljen és virágozzék a töretlen  fejlödés....