Sziasztok!
Az alábbi problémával illetve helyzettel találkoztam ma amit nem igazán értek és egy kis segítséget kérnék a szakiktól.
Vásároltam egy Ford Cougart sérült volt a jobb eleje m (az előző tulajdonos elfelejtette megadni a jobb kezecskéjét), gyakorlatilag futóműcsere, lengőkar megvan, komplett gólyaláb, tengelycsonk, kerékagy megvan (még nincs beszerelve), viszont ma amikor be szerettem volna szerelni az alábbi jelenségre lettem figyelmes;
Az autó bal oldala rendesen áll a kerekén, jobb oldal felbakolva. Kicsit begyújtottam a motort, hogy cca 2 hét után járjon egy kicsit, a jobb oldali futóművet (kerék, fék, komplett gólyaláb, lengőkar, és féltengely nincs a helyén) korábban kiszereltem. Ma amikor járattam a motort azt vettem észre, hogy ÜRESBEN a jobb oldali "kis" féltengely forog. (Ez az oldal ugyebár 2 darabból van, van egy kisebb ami a váltóból kijön és van egy nagyobb ami ehhez csatlakozik és vezet ki egészen a kerékagyig).
Van esetleg valami ötletetek, hogy ez mi lehet, hogy ürsben forog de csak a jobb oldali kis féltengely, vagy ez normális????
Korábban szétszerelés előtt még a saját lábán álltam be vele igaz a jobb oldali gólyaláb elég szépen el volt hajolva. semmilyen rendellenes hangot nem adott akkor sem és most sem...
Köszi a segítséget