Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 572

sziasztok,

szeretnék segítséget kérni. fotózásban viszonylag jártas vagyok, de egy ideje fejembe vettem, h érdekel a videózás is és nyomkodom is bőszen :)
most mikrofonon töröm a fejem fejlesztés gyanánt, kinézte a rode videoMic rycote -ot (piros talpú okosság), ár azért meghatározó és jelenleg ez fér bele. cél kb. az lenne, h a beépített mikrofon minőségét javítsam. első sorban beltéri és/vagy kültéri felvételekre használnám, de leginkább amolyan rövid interjú féle szösszenetekre. úgy láttam a teszteken, elég jó lehet már ez a mikrofon is nekem. viszont hallottam egy olyat, h a DSLR-ek belső hangfeldolgozása nem a legjobb és a hangot igazából külön eszközön kéne rögzítenem és utólag összerakni. mivel mindenképpen átesnek utómunkán a felvételek, így ez annyira nem is gond, inkább az audio rögzítő kütyü nem tudom mennyire kellhet nekem így elsőre...? vagy elég a rode is direktbe, amíg kitapasztalom mit merre egyáltalán? illetve 60D és 7D között lehet ebben különbség?

előre is köszi a helpet :)
mikrofont még nem vettem, így esetleg ha vkinek van eladó hasonló, az érdekelhet :)

köszi, sziasztok